Premier League achtergrondinformatie

Manchester United terug aan de top

We hebben er een paar jaar op moeten wachten, maar Manchester United is terug aan de top van de Engelse competitie. Ze hebben een paar indrukwekkende voetbaluitslagen neergezet dit seizoen in de Premier League. Met Louis van Gaal aan het roer zijn er ook dit seizoen weer geweldige spelers binnengehaald. Zo kwam Memphis Depay over van PSV en wist de club uit Manchester ook Martial binnen te halen. De Franse superster heeft al meerdere keren gezorgd voor indrukwekkende voetbaluitslagen in de Premier League.

Voorspellingen van de Engelse competitie

Onze voorspellingen zijn hooggespannen voor dit seizoen. We verwachten veel van de clubs uit Manchester en kijken uit naar de verschillende derby’s uit Londen en Liverpool. Chelsea heeft een zware seizoensstart gehad, waardoor we verwachten dat zij niet zomaar zullen terugkeren aan de top van de ranglijst van de Premier League. Ze krijgen dan ook nog te maken met moeilijke toppers tegen onder andere Manchester United en Liverpool.

Premier League Programma

Ook voor het programma van de grootste voetbalcompetitie ter wereld kun je hier vinden. Zo hoef je nooit meer iets te missen van je favoriete Engelse voetbalclub. Wil je weten tegen wie Chelsea speelt dit weekend of heb je de dringende vraag wat het programma van Manchester United is de komende weken, dan kun je dit hier bekijken. Voor de échte fans van cijfers en statistieken hebben we een database van de voetbaluitslagen van de afgelopen vijf jaar. Zo kun je de topscorers van de Premier League van de afgelopen vijg jaar terugkijken en veel meer!

Praat mee over de Premier League